Taksi Jyväskylä – Taksi 45 Oy kuljettaa sinut turvallisesti perille

Taksi 45 Oy on ystävällisesti ja kokemuksella palveleva jyväskyläläinen taksiyritys, joka tarjoaa asiakkailleen hyvät taksipalvelut. Ajokilometrejä on kertynyt mittariin jo useiden vuosien ajan, joten kanssamme kaikki kyydit sujuvat mukavasti ja turvallisesti. Kun siis tarvitset kätevää kuljetusta, soita meille ja tilaa taksi! Jyväskylä ja lähikunnat ovat ajoaluettamme.

Tilaa taksi!

Tilausajot lähelle ja kauas

Taksi on kätevä ja edullinen tapa liikkua paikasta toiseen. Taksilla kuljet mukavasti niin lyhyet kuin pidemmätkin matkat ilman, että sinun tarvitsee murehtia kuskista, reiteistä saati pysäköinnistä. Ajamme niin tilausajot, lentokenttäkuljetukset kuin normaalitkin taksikyydit Jyväskylän seudulla.

 

Auto on nyt uusi Skoda Octavia Combi Style IV. Jytaksin välityksessä auto luokitellaan ekotaksiksi, koska se on ladattava hybridi. Isolla tavaratilalla varustetussa autossa matkustaa kuljettajan lisäksi neljä henkilöä mukavasti.

Ota yhteyttä!

Sinua kyyditsee mukava ja kokenut taksikuski

Taksi 45 Oy on se tuttu ja paikallinen taksi. Jyväskylä lähialueineen on pääasiallista palvelualuettamme, mutta voit aina kysyä kyytiä kauemmaksikin. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ajamme taksikyydit tehokkaasti ja taloudellisesti, suorinta reittiä käyttäen.

Soita ja tilaa taksi!