Toimialakirjanpito kannattavaa taloushallintoa.

Oy Toimialakirjanpito

Toimialakirjanpito on apteekkien kirjanpitoon ja taloushallintaan
erikoistunut yritys. Palvelemme myös muiden toimialojen yrityksiä.Tehtävämme on auttaa asiakasyrityksiämme selviämääntaloushallinnon haasteista, toimimaan kannattavasti ja tekemään voittoa. Kyse ei siis ole vain kirjanpidosta, palkanlaskennasta, maksuliikenteestä ja tilinpäätösten tekemisestä vaan liiketoiminnan aktiivisesta seurannasta ja auttamisesta päätöksenteossa.

Kuukausittaisten raporttien lisäksi otamme tilanteen mukaan
kantaa mm. sopimuksiin, henkilökunnan kokoonpanoon, kasvusuunnitelmiin tai vaikkapa liikepaikan tuottosuhteeseen. Toimialatuntemuksemme ja toimialaraporttiemme ansiosta saat tietoa ja tukea päätöksille, joilla on vankka faktapohja.

Olemme käytännön osaajia ja puhumme asiakkaillemme asioista ymmärrettävällä tavalla. Kunnia-asiamme on kertoa yrityksen talouden tilasta niin, että puheen ymmärtää sekä ison että pienen yrityksen omistaja. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toimialakirjanpito - kannattavaa taloushallintoa

Miten toimimme?

Olemme auktorisoitu tilitoimisto, joka sopii pienille ja keskikokoisille yrityksille riippumatta toimialasta. Kun tulet asiakkaaksemme, saat oman kirjanpitäjän, joka on samalla yritysneuvojasi. Hän vastaa henkilökohtaisesti yrityksesi kirjanpidosta, maksuista, ilmoituksista ja tilinpäätöksistä. Yrityksemme palveluksessa on 25 asiantuntijaa, joiden kaikkien osaaminen apteekkialalta kumuloituu hyväksesi.

Tehtävänämme on kirjanpidon lisäksi kertoa sinulle neuvoja, joilla yritystoimintasi pysyy kannattavana. Asiakaspiirissämme on yli 300 yritystä eri aloilta. Olemme Taloushallintoliiton jäsen. Pyydä suosituksia, yrityskäyntiä tai toimintamme tarkempaa esittelyä ottamalla meihin yhteyttä. Keskustelun jälkeen tiedämme yrityksestäsi enemmän ja myös sinä osaat päättää yhteistyön aloittamisesta.

Palvelut